Til 4 personer
BBQ KYLLING
Du skal bruge:
500 g. Kylling bryst (eller andet kød fra frit gående økokyllinger)
4 spsk. Tomat pure
1-2 spsk. Eddike
1-2 spsk. Kokos sukker
1 tsk Peber
2 tsk. Fint chilipulver
2 tsk. Paprika
evt. Lidt salt
Fremgangsmåde:
Steg kyllingen let af på panden.
Tag dem af og skær dem i små stykker.
Tilføj alle ingredienser til BBQ sauce på panden, lad det boble op, og rør i det til det tykner.
Tilsæt kyllingen og lad den stege færdig i saucen. – Pas på den ikke bliver tør.
SALSA
Du skal bruge:
1 Bk. Cherry Tomater – skær dem I kvarte
1 Rødløg, fint hakket
2 fed hvidløg finthakket
Flagesalt og friskkværnet peber
1 håndfuld hakket persille/koriander
1 spsk. Lime
Fremgangsmåde:
Bland alt og smag til.
TILSÆT: 1 spsk. Pure Artic Olie – RØR FØRST OLIEN I LIGE INDEN SERVIRING, SÅ DEN ER SÅ FRISK SOM MULIG! SÅ DEN BEVARER ALLE DE FULDSPEKTREDE OMEGA FEDTSYRER
BLINIS ( ca. 10-14 stk.)
Du skal bruge:
2 æg
1 måleske af EQ´s vegan shake eller vanilie shake.
Fremgangsmåde:
Rør sammen til det er helt glat.
Bag små pandekager ved svag varme, eller brug en blinispande.
Steg i kokos olie eller smør.
Blinis med Salsa og BBQ Kylling
Smør et lag salsa på din blinis, og top med BBQ Kylling – pynt med lidt krydderurter.
Ved svag varme bevares både protein – mineraler og vitaminer fra shake pulveret, og sikrer en sund og nærende blinis.