BRØD
Du skal bruge:
Ciabatta brød i skiver
Olivenolie
1-2 halve hvidløg
Fremgangsmåde:
Rist Ciabatta skiver i ovnen med lidt koldpresset oliven olie ( MAX 175 gader)
Lad dem køle af.
Skrab lidt hvidløg på toppen af dem
SALAT
Du skal bruge:
3-4 fed hvidløg – finthakket
1 BK. Cherrytomater
Finthakket basilikum
0,5 finthakket løg
Salt og peber
1 spsk. Pure Artic Olie
Fremgangsmåde:
Bland tomater, basilikum, hvidløg, salt, peber, løg og Pure Artic Olie – smag til.
PESTO
Du skal bruge:
3 håndfulde frisk basilikum, skyllet
0,5 fed hvidløg
40 g parmesan
30 g pinjekerner
1,5 spsk. olivenolie
1,5 spsk. Pure Artic Oile
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Blend det hele sammen i en blender.
Sæt det hele sammen:
Skrab pesto på brødet og tilføj en 1 spsk. af tomatblandingen ovenpå – skal spises før brødet bliver blødt – helst med det samme!
Salat og pesto kan godt laves på forhånd og sættes på køl, og først smages til med Pure Artic Olien lige inden servering.
Hvis portionerne bliver større end der bliver spist med det samme, så vær opmærksom på ikke at blande Pure Artic Olie i salat og pesto, før den skal serveres.