Ca. 4 portioner
Du skal bruge:
450 g Spidskål, fint hakket
½ Agurk, i små tern
2 Stk. Forårsløg, i tynde skiver
2 dl. Yoghurt 10 %
1 Stk. Citron, saften her af
2 Spsk. Pure Artic Olie
1 Skattelotteløg
1 Fed hvidløg
2 håndfulde friske krydderurter
1 håndfuld cashewnødder
1 tsk. Salt
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Bland spidskål, agurk og forårsløg i en skål
Kom resten af ingredienserne i en blender (på nær Pure Artic Olie)
Vend dressing sammen med salaten og sæt den på køl til servering.
Der bliver til ca,. 4 portioner og hvis du ved det hele bliver spist kan du med lethed tilsætte de 2 spsk. olie inden servering.
Hvis du laver den som prep, så du har forberedt flere dages salat, – så vent med at tilsætte Pure Artic Olie til du skal spise den.
På den måde bevarer du den friske smag olien har, samt de bedste fuldspektrede omegafedtsyrer.
På billedet er det anrettet på tortilla chips.