Loading...

En sund mundfuld der smager himmelsk

Ca. 4 portioner

A hand holding a plate of chips with guacamole and parsley

Description automatically generated

Du skal bruge:

450 g Spidskål, fint hakket
¬Ĺ Agurk, i sm√• tern
2 Stk. For√•rsl√łg, i tynde skiver
2 dl. Yoghurt 10 %
1 Stk. Citron, saften her af
2 Spsk. Pure Artic Olie
1 Skattelottel√łg
1 Fed hvidl√łg
2 håndfulde friske krydderurter
1 h√•ndfuld cashewn√łdder
1 tsk. Salt
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bland spidsk√•l, agurk og for√•rsl√łg i en sk√•l

Kom resten af ingredienserne i en blender (på nær Pure Artic Olie)

Vend dressing sammen med salaten og s√¶t den p√• k√łl til servering.


Der bliver til ca,. 4 portioner og hvis du ved det hele bliver spist kan du med lethed tilsætte de 2 spsk. olie inden servering.


Hvis du laver den som prep, så du har forberedt flere dages salat, Рså vent med at tilsætte Pure Artic Olie til du skal spise den.

P√• den m√•de bevarer du den friske smag olien har, samt de bedste fuldspektrede omegafedtsyrer. 

På billedet er det anrettet på tortilla chips.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *